Wie ben ik.

Mijn naam is Jeannette Kompier en het is mijn specialiteit om met homeopathie de gezondheid van paarden
te verbeteren en de oorzaak van klachten aan te pakken.

Heeft je paard vage of ernstige klachten? Heeft een andere behandeling niet het beoogde resultaat? Is de oorzaak van een klacht niet te vinden? Met mijn homeopathische methode Integra kan ik snel en zeker de oorzaken vinden van allerlei klachten. Integra is een combinatie van effectieve theorieën uit de natuurgeneeswijze en de positieve resultaten spreken voor zich.

Fysiologische processen in het lichaam van het paard zijn meetbaar met Integra. Zo kan een proces al gemeten worden zonder dat er een duidelijke struktuurverandering (b.v. artrose) heeft plaats gevonden. De preventieve werking hiervan moge duidelijk zijn.
Veel klachten zijn terug te voeren naar een infectie die een paard, soms jaren eerder, heeft door gemaakt. Alle pathogenen (ziekteverwekkers) zoals bacteriën, virussen, schimmels, maar ook pesticiden, zware metalen en eiwitbelasting zijn meetbaar. Zo kan ik de juiste behandeling tegen de oorzaak van de klacht(en) vaststellen.

Als de diagnose is gesteld geeft de Integra methode duidelijk aan welke homeopatische medicijnen gebruikt kunnen worden. Soms is de oorzaak van een klacht niet te genezen met homeopatische medicijnen of hangt samen met andere oorzaken en verwijs ik je door naar een dierenarts, orthomanueeltherapeut, paardentandarts, gedragstherapeut, hoefsmid of zadelspecialist.